Regular Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Включи се в сортирането и раздаването на хуманитарна помощ на хора, търсещи закрила в София

Включи се в сортирането и раздаването на хуманитарна помощ на хора, търсещи закрила в София

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

I will do it!

Hero, by joining this mission, you agree that your e-mail and your name will be shared with the organizer of the mission, so that he can contact you if needed. Your data will NOT be shared with anyone else. See our privacy.

Join mission!

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Aleksandra Popova

  Aleksandra Popova (Council of Refugee Women in Bulgaria)

  В работата ни срещаме голям брой мигранти, бежанци и търсещи закрила. Дейностите, които предоставяме на нашите бенефициери са много: здравни оценки, търсене на и регистрация при личен лекар, записване на училище или детска градина, придружавания до и превод по време на прегледи при специалисти или до институции. Основна част от работата ни е събирането на дарения и раздаването на хуманитарна помощ. Организираме различни кампании, чрез които се стараем да посрещнем съществената част от нуждите на хората, които търсят подкрепа при нас.
  Често се случва да нямаме капацитета да се справим сами с всички дейности, които покриваме, заради което и ние се нуждаем от помощ. Това е причината да се обърнем към TimeHeroes, за да организираме кампания за набиране на доброволци, които да ни дарят времето си, да приемат, разпределят и раздават даренията. С огромна благодарност и много умиление се изпълниха сърцата ни, тъй като получихме огромен брой обаждания и заявки за участие в акцията. В рамките на два месеца, в дейностите ни, свързани с хуманитарните помощи, се включиха 25 доброволци. Някои от тях се превърнаха в неразделна част от екипа ни и неотлъчно са до нас дори и днес. Благодарение на усърдната им работа, постоянството им и нестихващото им желание да помогнат на каузите ни, склада ни за хуманитарни помощи е изрядно подреден, а всеки бенефициер е посрещнат и обгрижен.
  Благодарим Ви сърдечно!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Pepa Dimitrova

  Pepa Dimitrova

  Здравейте :) Има ли някакъв гугъл формуляр или таблица, където да се запишем, когато смятаме да дойдем или просто идваме? Благодаря предварително :)

 • Nataliia Ivanova

  Nataliia Ivanova (timeheroes)

  Пепа, здравейте! За момента няма формуляр - когато натиснете бутона "Ще участвам!", ще видите два телефона и един имейл адрес. Можете да се обадите/да пишете, за да уведомите организаторите кога можете да отидете и с колко време разполагате, за да ви очакват. Те самите след това ще изготвят график спрямо възможностите на всеки.
  Пишете, ако има нещо неясно - насреща сме винаги за съдействие. И ние също благодарим! :)

  Поздрав,

  Нати/TimeHeroes

 • Elitsa Stoianova

  Elitsa Stoianova

  Записах се, но не разбрах как точно ще се случат нещата? Мога да помогна на 25.11.2021 г.

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .