Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:

Oсинови питбул от приют

Information:

Организацията е създадена с цел да намира дом на кучета от породата питбул, както и питоподобни, които поради една или друга причина са попаднали в Общинският приют в Горни Богров, София (приюта на Екоравновесие). Всички те са изоставени от своите стопани.

Ние сме няколко души, които редовно посещаваме приюта, разхождаме питбулите/питоподобните, опознаваме ги, социализираме ги и след като вече сме запознати с характерите на кучетата- търсим и подходящите за тях стопани. Ние не сме професионалисти, нито неправителствена организация, която помага да кучетата от породата, а просто доброволци разбрали, че тези животни имат нужда от активни разходки, комуникация и общуване с хора.

Каузата е част от живота ни вече 3 години и за този период успяхме да намерим на около 60 питбула чудесни домове с прекрасни стопани. За съжаление бройката на пребиваващите кучета от породата никога не намалява. Стараем се докато се появи техният човек, да им осигурим мъничко щастие и любов в така тъжния и самотен живот в приюта.

Missions:

Oсинови питбул от приют

Facebook page