Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:

Elena Sato е на линия

Предлагам лайф коучинг - за справяне с предизвикателствата от живота и работата и поставяне и постигане на цели. Предлагам и кариерен коучинг за откриване на умения и силни страни, смяна на професия или сфера на работа, както и помощ със CV-та и интервюта.

Elena Sato
Може да ти помогне онлайн с:
  • Здраве

    От повече от 10 години съм фокусирана върху себеусъвършенстването във всичките му форми - физическа, емоционална, ментална и духовна.
    Получила съм обучение и сертификати като учител по йога и медитация, лаиф коуч, а професионалният ми опит е от сферата на човешките ресурси.
    Мисията ми е да помогна на хора като мен да преминат към следващото ниво на играта на живота по най-лекия и бърз начин. Инвестирам времето и ресурсите си да съм по-добра в това всеки ден.

City:

Online

Photos:

Кога е на линия:

Имам 5 часа на седмица, които да посветя на вас мили хора.

Суперописание

Аз съм човек, който приветства промените и новостите с отворени обятия, защото с тяхна помощ се развивам и ставам все по-адаптивна. Тези две неща според мен са ключови умения в света, в който живеем днес. Ако фокусът ни е върху това как да сме по-добри, винаги ще намерим начин да се справим със всичко. Исками се повече хора да разберат това, да се фокусират на собственото си развитие на всички нива, за да разчитат на себе си за любовта и щастието, от което се нуждаят.

Please, registeron TimeHeroes.org to contact Elena If you already are a hero, log into TimeHeroes.org.

Обявите в тази секция се публикуват свободно и не носим отговорност за съдържанието им.

Създай обява.

Сподели суперуменията си.