Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Бъди доброволец на Фотомаратон София 2018

Бъди доброволец на Фотомаратон София 2018

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Кандидатствай до 25 May 2018

The mission is from 30 May 2018 until 2 June 2018

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Katerina Nedialkova

  Katerina Nedialkova

  Фотомаратон 2018 беше един страхотен ден, изпълнен с положителни емоции, а работата с Фотофабрика истинско удоволствие! Организираха ни предварителна среща, не само организационна, а и опознавателна и веднага ни накараха да се отпуснем и да почустваме като част от тях :) Довериха ни се напълно и бяхме наистина оценени! А освен работата имаше и толкова много забавление :) Изключително съм щастлива, че участвах в тази мисия и срещнах такива позитивни и добри хора като Фотофабрика и другите доброволци, които се включиха! Благодаря ви!

 • Biliana Kasabova

  Biliana Kasabova (Фондация "Фотофабрика")

  Изключително благодарни сме за помощта от екипа на Timeheroes и от самите доброволци. За първи път ползваме платформата за набиране на доброволци за фестивала и бихме я препоръчали на всеки. Доброволците се справиха с всички задачи, бяха коректни, усмихнати и ентусиазирани. Помогнаха за гладкото протичане на фотомаратона въпреки дъжда. Благодаря!

 • Silviia Ivanova

  Silviia Ivanova

  Ако обичате фотографията, то ФотоФабрика е идеалното място за вас! (непременно вижте и останалите им събития)
  Създателите и организаторите на събитието са изключително позитивни и мотивирани хора, които определено обичат това, с което се занимават.
  Предварително се разпределиха задачите и беше изготвен график, който бе съобразен със свободното време на всеки доброволец. За всеки бе осигурена тениска (с логото и името на събитието). Денят, в който се проведе Фотомаратонът, бе изпълнен само с положителни емоции, страхотни хора, а за десерт имаше парти.
  С удоволствие бих се включила и догодина!

  p.s. Снимка на страхотните подаръци, които получихме.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Ioana Nikolova

  Ioana Nikolova

  Здравейте,
  много бих искала да се включа да доброволствам, но вероятно няма да мога да се включа през всички смени. По-точно и двата дена мога да бъда най-рано в два и половина на място

 • Biliana Kasabova

  Biliana Kasabova (Фондация "Фотофабрика")

  Привет, доброволци!

  Преди всичко - голямо благодаря на всички записали се досега за мисията и на тези, които вече ни изпратиха своите кратки мотивационни писма. Изключително се радваме да видим толкова много желаещи да се включат в мисията.

  Пишем ви, за да ви информираме за малка промяна в графика. Както може би вече сте видели и в страницата на Timeheroes, срещата от 1. юни (петък) се мести за 30. май (сряда) от 18.30 ч в двора на Културен дом "Средец" на ул. "Кракра" 2.

  Поради кратката продължителност на мисията, ще разглеждаме с приоритет доброволци, които могат да присъстват и в двата дни (30.май от 18.30 ч и 02.юни от 9.30 ч сутринта). Затова молим всеки от вас да ни отговори по имейл на [email protected] и да потвърди дали има възможност да се включи и на двете дати.

  Благодарим предварително!

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .