Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Бъди градски градинар в подкрепа на Солидарната кухня в София

Бъди градски градинар в подкрепа на Солидарната кухня в София

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

I will do it!

Hero, by joining this mission, you agree that your e-mail and your name will be shared with the organizer of the mission, so that he can contact you if needed. Your data will NOT be shared with anyone else. See our privacy.

Join mission!

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Neli Damianova

  Neli Damianova

  Днес беше един вълнуващ ден за мен. Радвам се , че можах да помогна, макар и само с труд. Плевихме, копахме, поливахме , колкото и когато желаем. Помогнах с каквото можах и с удоволствие мога да кажа , че днес беше един прекрасен ден за мен. Призовавам колкото се може повече хора да отделят няколко часа , за да бъдат полезни на хората с кауза.

 • Ioana Savova

  Ioana Savova

  Изключително забавно и свежо преживяване с много готини хора и за добра кауза <3 Също така може доста да научите за градинарството в приятна и спокойна атмосфера сякаш сте далече от хаоса и шума на големия град :)

 • Hristo Dimitrov

  Hristo Dimitrov

  Здравейте!Организатора беше много позитивен и любезен, по изключение не бяхме на градината ,а брахме ,череши за хората в неравностойно положение, хубаво обаче те бяха попреминали, но домакина(който беше доста печен ,дори дари известно количество орехи) ни насочи към няколко овошки джанки, та набрахме от тях , щеше ми се да бъда по-полезен от към физическа активност , но да се надяваме ,че сме понабрали колкото за компот / сладко.

 • Spasiiana Borisova

  Spasiiana Borisova

  Солидарната градина е място, което съчетава устойчиво развитие, взаимопомощ, обмен на добри практики, фитнес на открито, грижа...Прекрасно място за работа с деца и младежи.Отлично място за отдих и среща с хора с екологично чисти съзнания.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Поради прогнози за дъждовно време, отлагаме мислията този уикенд (13.04-14.04).

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Споделяме с вас и един клип за вдъхновение и ви очакваме тази неделя 15:30 на Георг Вашингтон 51, а 17ч в градината <3 https://www.youtube.com/watch?v=YBIHeNrsLnI&list=PLMFGVXWuJ1C7m5UugpqxJbxvgpr5GmcBz&index=102&t=0s&fbclid=IwAR3qH2s2dAnRVeIXFfGTmqZxtrNYEBcu3W3Jg40mfY-oUpxBkX6qvfVRhPE

 • Iana Kostova

  Iana Kostova

  Здравейте,
  Мога ли да помагам заедно със сина ми (8г)?
  Поздрави :)

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Пишете до страницата за ежеседмичните посещения в градината, понеже зависим от метеорологичните прогнози за време. Поздрави :)

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Благодарим на всички вкючили се вчера. Всяко начало е трудно, така че колкото повече - толкова по-добре :) При следващото посещение има да разсаждаме марули, да обръщаме почва, плевим и оформяме лехи. Ще пишем допълнително за информация. Може да последвате и профила ни в инстаграм, където качваме снимки от заДружба :)
  https://www.instagram.com/p/BwjxNQBjVRi/

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Примерни градински ръкавици, които биха ви послужили и за друг тип работа:

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Привет на всички бодри градски градинари! Прогнозата този уикенд е за валежи, но това няма да ни спре. Събота рано сутрин към 08-09 ще бъдем на терен. Изпреварвайки облаците ще се втурнем да разсаждаме марулите и да оплевим около вече засятите зеленчуци. Междувременно има още много земя за обръщане, така че никой да не скучае. Ако имате въпроси, звънете на посочения телефон за контакти и не забравяйте да си носите по един дъждобран или чадър за да се евакуираме като завали :)

  Напомняме също така, че на 04.05 ще купонясваме в "Ден на отворените врати" когато ще може да разгледате всички градини, да се запознаете с градинарите по съседство, да научите повече на теория и практика, да ви разкажем историята на Градина заДружба и Солидарна градина на Храна, не война, да опитате нещо отгледано на място и др. :)

  За събитие следете идните дни на фейс бук страницата на Градско Градинарство - София. Намасте и ведър ден!

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  04.05.2019 от 10:00 до 14:00, ще се проведе "Ден на отворените врати". За повече информация: https://www.facebook.com/events/1369482093210615/
  Вход: Свободен :)

 • Urban Gardening

  Urban Gardening (Градско градинарство - София)

  Прикачаме линкове от Ден на отворените врати и уъркшоп за деца. Благодарим на всички, които се включиха да помагат. В градината след всеки дъжд има за плевене, а тепърва предстои да садим още зеленчуци. Вече набрахме първите килограми спанак, които бяха сготвени за хора без дом в Солидарен клуб на Храна, не война - София, а няколко семейства около нас си старитираха градини в които да отглеждат чиста храна. Участвайте и вие :)

  Уъркшоп за деца:
  https://www.instagram.com/p/BxZJk_uju97/

  Ден на отворените врати:
  https://www.instagram.com/p/BxF9OVZjMyp/

 • Ianitsa Petrova

  Ianitsa Petrova

  Здравейте, тази седмица дали ще има посещение на градината?

More questions:

| Next >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .