Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда в Правец

Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда в Правец

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Весела коледа,на всички !Благодаря на всички които се включиха в моята мисия.Без Вас,нямаше как да бъде реалност.Нека бъдем добри един към друг!

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Благодаряяяя Ви,благидарения на Вас❤️Имаме 190 пакета❤️

 • Viktor Iotov

  Viktor Iotov

  Здравейте,
  Поздравявам Ви за кампанията и като бивш възпитаник на УКТЦ Правец (по настоящем НПГ по КТС) прекарал 5 години в този китен град съм щастлив, че мога да помогна.

 • Krasimira Zaikova

  Krasimira Zaikova

  Здравейте,
  Поздравявам Ви за страхотната кампания и доброто сърце. Тази сутрин Ви изпратих нещичко и от мен.
  С голяма радост ще очаквам видеото и снимките. Весели Празници!

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Аз съм Юнона Кириакиду,по националност гъркиня,женена за един достоен българин!Живея 16 години в град Правец.Имам три прекрасни деца и страхотно щасливо семейство!Обичам тази държава,приех я повече от моята!Имам всичко,благодарения на моя труд.Замислих се дали всички хора са облагодетелствани като мен?Реалността е, че има хора със срутващи се къщи, малко храна и едва свързващи двата края. За тях животът е от ден за ден. За тях почти никой не знае или им се обръща минимално внимание.Винаги съм помагала и помагам,както и с каквото мога на хората.Този път,реших да напрява нещо по-мащабно.И реших чрез платформата на timeheroes да създам мисия.Създадох тази мисия ”подари топла вечеря на стари хора”.Винаги съм вярвала,че доброто съществува,въпреки че и винаги имах и малко съмнения,че започва да изчезва.Но след създаването на тази мисия,не просто вярвам,аз съм щаслива,защото доброто е тук на всякъде,около нас и в нас.Всички вие,които се записхте в тази мисия,всички вие,които също така още вярвате, че има такива доброволци и се доверявате, ето че всички вие и аз вярваме и ще продължаваме да вярваме и да се обеденяваме в доброто,което става голямо и непосегаемо.Ние заедно успяхме.Искам да благодаря на всички вас,които се включихте и продължавате да се включвате!Искам да благодаря и на тази платформа тя е повече,от колко съм очаквала!Страхотни сте!След като приключи моята мисия,за да Ви уверя,какво се е случило с храните,които изпратихте,как ги раздадох,за да върнем доверието на всички хора ,да не се страхуват да помагат на растояние,ще бъдат публикувани снимки и видео!Очаквайте скоро!Благодаря ви,мили хора скъпи герои на добротата!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Natalia Petkova

  Natalia Petkova

  Здравейте Юнона,
  Бихте ли споделили точния адрес и контакти, на които да изпратим продукти?
  Плодове Как можем да изпратим?

 • Liudmila Manoleva

  Liudmila Manoleva

  Моля да изпратите точен адрес и вашият телефон за да ги изпратя по Еконт.

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Гр.Правец до офиса на еконт той е само един тел.0885848663

 • Neli Koeva

  Neli Koeva

  Здравейте, а могат ли да се изпращат консерви, например рибни, месни, също сладка, туршии и пр.?

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Да!

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  Аз съм Юнона Кириакиду,по националност гъркиня,женена за един достоен българин!Живея 16 години в град Правец.Имам три прекрасни деца и страхотно щасливо семейство!Обичам тази държава,приех я повече от моята!Имам всичко,благодарения на моят труд.Замислих се дали всички хора са облагодетелствани като мен?Реалността е, че има хора със срутващи се къщи, малко храна и едва свързващи двата края. За тях животът е от ден за ден. За тях почти никой не знае или им се обръща минимално внимание.Винаги съм помагала и помагам,както и с каквото мога на хората.Този път,реших да напрява нещо по-мащабно.И реших чрез платформата на timeheroes да създам мисия.Създадох тази мисия ”подари топла вечеря на стари хора”.Винаги съм вярвала,че доброто съществува,въпреки че и винаги имах и малко съмнения,че започва да изчезва.Но след създаването на тази мисия,не просто вярвам,аз съм щаслива,защото доброто е тук на всякъде,около нас и в нас.Всички вие,които се записхте в тази мисия,всички вие,които също така още вярвате, че има такива доброволци и се доверявате, ето че всички вие и аз вярваме и ще продължаваме да вярваме и да се обеденяваме в доброто,което става голямо и непосегаемо.Ние заедно успяхме.Искам да благодаря на всички вас,които се включихте и продължавате да се включвате!Искам да благодаря и на тази платформа тя е повече,от колко съм очаквала!Страхотни сте!След като приключи моята мисия,за да Ви уверя,какво се е случило с храните,които изпратихте,как ги раздадох,за да върнем доверието на всички хора ,да не се страхуват да помагат на растояние,ще бъдат публикувани снимки и видео!Очаквайте скоро!Благодаря ви,мили хора,скъпи герои на добротата!

 • Iunona Kiriakidu

  Iunona Kiriakidu (Юнона Кириакиду)

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2253948191302631&id=100000624151909
  Скъпи доброволци,това видео е за Вас както бях Ви обещала!Весели празници!Все така да сме добри и позитивни!Обичам Ви всички!

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .