Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:

Sorry, this mission is not available in English.

Click here to browse all available missions in English.

Включи се в регистъра за потенциални донори на стволови клетки

Включи се в регистъра за потенциални донори на стволови клетки

I will do it!

Hero, by joining this mission, you agree that your e-mail and your name will be shared with the organizer of the mission, so that he can contact you if needed. Your data will NOT be shared with anyone else. See our privacy.

Join mission!

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Radostina Goroshevich

  Radostina Goroshevich

  Аз се включих още миналата година, но след като изпратих пробата, така и не получих отговор дали са ме включили в регистъра. Надявам се, ако се наложи да мога да помогна.

 • Marina Takacs

  Marina Takacs

  Чувството да се включиш е страхотно, изпълващо, отговорно. Сигурна съм, че ако бъда поканена да помогна на някого, то тогава ще изпитам и истинското удовлетворение в тази мисия, помагайки реално.

 • Milena Pekhlivanova

  Milena Pekhlivanova

  Включването в регистъра става бързо, лесно и без разходи за теб. Усещането да си част от нещо толкова важно, е разкошно! Чувстваш се... всемогъщ. И си.
  Бъдете здрави!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Zhaklin Mokas

  Zhaklin Mokas

  Здравейте, с радост бих искала да се включа, но не съм сигурна дали е възможно. Имам таласемия и не знам, дали е възможно да бъда донор. Ако имате повече информация, с радост ще ви сътруднича!

 • Boiana Dimitrova

  Boiana Dimitrova

  Здравейте, искам да попитам дали мога да се включва в регистъра като отида директно в някоя от лабораториите. Видях, че има лаборатория в гр.Велико Търново, но не съм сигурна дали информацията ми е все още актуална. Ако имате вие повече информация, ще се радвам да се включва :)

 • Bistra Ivanova

  Bistra Ivanova

  Бояна, привет, тук са включени две лаборатории в Търново, най-добре звънни директно на тях за точна информация - http://www.lymphom-bg.com/?cat=126

 • Liubomir Kostadinov

  Liubomir Kostadinov

  Здравейте,аз съм от Бургас,на 43 години съм,дали възраста ще е пречка да стана донор на стволови клетки?Кое е първото нещо,което трябва да направя,да отида в най-близката лабораторя ли?

 • Pavel Kunchev

  Pavel Kunchev (timeheroes)

  Здравей, Любомире. Препоръчителната вързраст е между 18 и 40 години. Но можеш да се свържеш с организатора за повече информация: 087-7438-601

 • Darina Ivanova

  Darina Ivanova

  Здравейте! Преди 4-5 години ходих до Александровска, дадох кръв за изследване и включване в световния списък за донори на костен мозък. По-късно по имейл ми потвърдиха, че съм записана. Доколкото знам не трябва да правя друго и просто си фигурирам?

 • Pirinka Petrova

  Pirinka Petrova (Българско сдружение Лимфом)

  На въпроса на Диана Иванова:
  След като веднъж сте включена в регистъра за потенциални донори на стволови клетки, не е необходимо да правите нищо повече. Вие ще продължите да сте част от регистъра и ако се появи пациент, който е съвместим с Вас, ще бъдете поканена да му помогнете. От Вас зависи дали ще се отзовете или ще откажете, ако сте възпрепятствана поради заболяване, пътуване или др.
  Българско Сдружение Лимфом Ви благодари за хуманното отношение.

 • Pirinka Petrova

  Pirinka Petrova (Българско сдружение Лимфом)

  На въпроса на Жаклин Мокас:
  За съжаление не можете да бъдете донор, след като имате таласемия. Ше разчитаме на Вашата помощ и сътрудничество по друг начин.
  Българско Сдружение Лимфом Ви благодари за хуманното отношение.

 • Julia Konova

  Julia Konova

  Здравейте, искам да попитам дали мога да се включва в регистъра като отида директно в някоя от лабораториите в София?

 • Pirinka Petrova

  Pirinka Petrova (Българско сдружение Лимфом)

  Здравейте Юлия! Ако искате да се регистрирате чрез лаборатория, отидете директно на следния адрес: град София, ул. „Георги Софийски” № 1, УМБАЛ Александровска”, Клиника по клинична имунология. Лице за контакт: д-р Людмила Куин, тел. 02/9230496.

More questions:

| Next > Last > >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .