Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Дари творчески материали за ателието на малките хора

Дари творчески материали за ателието на малките хора

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

I will do it!

Hero, by joining this mission, you agree that your e-mail and your name will be shared with the organizer of the mission, so that he can contact you if needed. Your data will NOT be shared with anyone else. See our privacy.

Join mission!

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • N S

  N S

  Отлична комуникация с организатора!
  Лично предаване на материалите за арт ателието на лъчезарна млада дама от центъра :)
  Прекрасно :)

 • Anna Ilieva

  Anna Ilieva

  Здравейте! В последните дни на старата година Ви изпратих кашон с материали - имаше най-ралични мъниста и камъчета за изработване на бижута, включително корда , закопчалки и др. Също така изпратих в него няколко пакета сърчица от плат и др., останали от някогашен бизнес, които може да използвате за предстоящия Св.Валентин. За съжаление не ми остана време да направя снимки, но се надявам да сте ги получили! Щастлива Нова Година!

 • Anna Ilieva

  Anna Ilieva

  Здравейте! В последните дни на старата година Ви изпратих кашон с материали - имаше най-ралични мъниста и камъчета за изработване на бижута, включително корда , закопчалки и др. Също така изпратих в него няколко пакета сърчица от плат и др., останали от някогашен бизнес, които може да използвате за предстоящия Св.Валентин. За съжаление не ми остана време да направя снимки, но се надявам да сте ги получили! Щастлива Нова Година!

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, изпратих Ви по пощата на адреса на Центъра салфетки и други материали за майсторене и творене! Надяваме се да ви бъдат полезни. Успех на мисията!

 • Magdalena Borisova

  Magdalena Borisova

  Здравейте на всички с добри сърца!!!
  С голяма радост искам да споделя, колко съм щастлива, че се запознах с част от ръководството на "Малки български хора". На 22.09 направих скромно дарение за тяхната Арт работилница. Но това не е толкова важно. Най-ценното за мен беше топлото им отношение и взаимното удовлетворение от проведената среща. В продължение на няколко часа те ми разказаха за тяхната организация, мисия и проблемите с които се сблъскват ежедневно. Искрено им се възхитих от човещина и неуморния дух с който преодоляват препятствията пред които са изправени. Доказаха ми, че те са малки хора с ОГРОМНИ сърца. В края на срещата им обещах активно да участвам и в други техни инициативи. Горещо препоръчвам подпомагането на тази организация, защото това е крайно необходимо за нейния и на нейните членове пълноценен живот.

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  В навечерието на Възкресение Христово искаме да благодарим на всички добри хора, които взеха участие в нашата мисия и дариха творчески материали, инструменти и пособия за рязане, лепене, флумастери и други полезни неща! Благодарим Ви, че ни помагате въпреки тежките условия, пред които всички сме изправени! Вярваме, че сте добре, че скоро всичко ще приключи и ще можем свободно да излизаме навън.
  Пазете се и бъдете здрави! Весели празници!

 • Diiana Petrova

  Diiana Petrova

  Здравейте! С огромно удоволствие изпратих творчески материали за арт ателието. Надявам се, да послужат за сътворяването на красиви произведения. Благодаря на организаторите за добрата комуникация. Успех в начинанията!

 • Boriana Jeleva

  Boriana Jeleva

  Изпращам малко нещица, надявам се да са от полза :)

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  1 януари е Световен ден на думата “благодаря“. Един прекрасен повод, да изразим благодарността си към всички дарители, които подкрепят организацията за да реализираме нашите инициативи, на всички приятели и доброволци, че са с нас.
  Благодарим на всички спонсори и доброволци, които се включват ежедневно в изграждането на Центъра по въпросите на малките хора в България.
  Благодарим на приятелите ни журналисти, които създават добри новини заедно с нас.
  Благодарим Ви!

 • Elena Masheva-Ilieva

  Elena Masheva-Ilieva

  Искам да изразя благодарността си към организатора за бързата комуникация както и за готовността да изпратя моето дарение по пощата , а не през куриерска служба. Надявам се закупените от мен материали да зарадват всички в центъра по въпросите на малките хора в България. Благодаря!

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Честита нова 2020 година на всички герои на Timeheroes! Благодарим на десетките герои, които подкрепиха мисията на Национална организация "Малки български хора" и дариха материали за нашето арт ателие. В дните преди Коледа в Центъра по въпросите на малките хора в България пристигнаха картони, мъниста, салфетки, оризова хартия, четки за рисуване, парчета плат и др. Добри хора са обещали след новогодишните празници да дарят шевна машина, платове и дори да се включат в заниманията ни. Благодарим Ви, с вашата подкрепа ще реализираме занимания и през 2020 година.

 • Krasimira Staleva

  Krasimira Staleva

  С удоволствие участвах в тази мисия. Изпратих по Спиди платове и ластици за подпомагане на арт ателието. Надявам се да съм била полезна.
  Весели празници желая!

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, в събота 14.12.2019г. Ви изпратих торба с материали за вдъхновение и майсторене - салфутки, декупажни хартии, ширити. Надявам се да ги използвате и да ви бъдат полезни! Успех в творенето на красиви неща!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Krasimira Staleva

  Krasimira Staleva

  Здравейте, предпочитам да изпратя по Спиди, бихте ли ми дали офис, който ви е удобен?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте, Красимира. Да, най близкия офис на Спиди до Центъра по въпросите на малките хора в България се намира на ул. Сердика 28 в град София. Предварително ви благодарим за подкрепата и ви желаем весели коледни и новогодишни празници!

 • Boriana Milanova

  Boriana Milanova

  Здравейте, само нови мъниста и украшения за матренички ви вършат работа или може да са използвани , но запазени ? Имате ли изисквания към платовете - мтериал , цвят , размери , може ли да са еластични ?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте Боряна :)
  Не, не е задължително да са нови нещата, важното е да са запазени и да вършат работа. Нямаме изисквания и към платовете, идеята е с тях да се правят малки играчки от плат, да се правят панделки, а с по големи платове да се правят чанти, ранички и др. в помощ на малките хора. Съжалявам за закъснението с отговора ни. Поздрави :)

 • Liliia Marinova

  Liliia Marinova

  Здравейте,
  Дали биха ви били полезни стари мартеници (някои от които са на доста години, други още са с опаковки и никога не са носени)?

 • stefan mayer

  stefan mayer

  Имам голямо количество мъниста и елементи за бижута от различни материали - стъкло, пластмаса, метал, както и голямо количество ръчно изработени керамични топчета с дупка в натурален изпечен цвят, които са подходящи за рисуване върху тях, също могат да се ползват директно за бижута. Общо тежат около 2-3 килограма. Имам и различни прежди. Имате ли интерес и мога ли да изпратя по Спиди и на кой адрес. Или може лично предаване? Поздрави!

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте Стефан, моля да се свържете с нас на имейл info(at)lpbulgaria.org

 • Sevdalina Gerasimova

  Sevdalina Gerasimova

  Здравейте!
  Имате ли нужда от креп хартия?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте, Севдалина :)
  Да, необходима ни е креп хартия за направа на цветя от хартия и други неща. Поздрави :)

 • Aneliia Mechkarska

  Aneliia Mechkarska

  Здравейте, има ли някакви изисквания за хартиените елементи от гледна точка на грамаж? Имам събрани по-плътни картонени, имам и от цветна принтерна хартия. Както и размер на самите елементи? Има ли предпочитана тематика, която е на дневен ред в момента?

More questions:

| Next >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .