Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Дари творчески материали за ателието на малките хора

Дари творчески материали за ателието на малките хора

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • N S

  N S

  Отлична комуникация с организатора!
  Лично предаване на материалите за арт ателието на лъчезарна млада дама от центъра :)
  Прекрасно :)

 • Anna Ilieva

  Anna Ilieva

  Здравейте! В последните дни на старата година Ви изпратих кашон с материали - имаше най-ралични мъниста и камъчета за изработване на бижута, включително корда , закопчалки и др. Също така изпратих в него няколко пакета сърчица от плат и др., останали от някогашен бизнес, които може да използвате за предстоящия Св.Валентин. За съжаление не ми остана време да направя снимки, но се надявам да сте ги получили! Щастлива Нова Година!

 • Anna Ilieva

  Anna Ilieva

  Здравейте! В последните дни на старата година Ви изпратих кашон с материали - имаше най-ралични мъниста и камъчета за изработване на бижута, включително корда , закопчалки и др. Също така изпратих в него няколко пакета сърчица от плат и др., останали от някогашен бизнес, които може да използвате за предстоящия Св.Валентин. За съжаление не ми остана време да направя снимки, но се надявам да сте ги получили! Щастлива Нова Година!

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, изпратих Ви по пощата на адреса на Центъра салфетки и други материали за майсторене и творене! Надяваме се да ви бъдат полезни. Успех на мисията!

 • Magdalena Borisova

  Magdalena Borisova

  Здравейте на всички с добри сърца!!!
  С голяма радост искам да споделя, колко съм щастлива, че се запознах с част от ръководството на "Малки български хора". На 22.09 направих скромно дарение за тяхната Арт работилница. Но това не е толкова важно. Най-ценното за мен беше топлото им отношение и взаимното удовлетворение от проведената среща. В продължение на няколко часа те ми разказаха за тяхната организация, мисия и проблемите с които се сблъскват ежедневно. Искрено им се възхитих от човещина и неуморния дух с който преодоляват препятствията пред които са изправени. Доказаха ми, че те са малки хора с ОГРОМНИ сърца. В края на срещата им обещах активно да участвам и в други техни инициативи. Горещо препоръчвам подпомагането на тази организация, защото това е крайно необходимо за нейния и на нейните членове пълноценен живот.

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  В навечерието на Възкресение Христово искаме да благодарим на всички добри хора, които взеха участие в нашата мисия и дариха творчески материали, инструменти и пособия за рязане, лепене, флумастери и други полезни неща! Благодарим Ви, че ни помагате въпреки тежките условия, пред които всички сме изправени! Вярваме, че сте добре, че скоро всичко ще приключи и ще можем свободно да излизаме навън.
  Пазете се и бъдете здрави! Весели празници!

 • Diiana Petrova

  Diiana Petrova

  Здравейте! С огромно удоволствие изпратих творчески материали за арт ателието. Надявам се, да послужат за сътворяването на красиви произведения. Благодаря на организаторите за добрата комуникация. Успех в начинанията!

 • Boriana Jeleva

  Boriana Jeleva

  Изпращам малко нещица, надявам се да са от полза :)

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  1 януари е Световен ден на думата “благодаря“. Един прекрасен повод, да изразим благодарността си към всички дарители, които подкрепят организацията за да реализираме нашите инициативи, на всички приятели и доброволци, че са с нас.
  Благодарим на всички спонсори и доброволци, които се включват ежедневно в изграждането на Центъра по въпросите на малките хора в България.
  Благодарим на приятелите ни журналисти, които създават добри новини заедно с нас.
  Благодарим Ви!

 • Elena Masheva-Ilieva

  Elena Masheva-Ilieva

  Искам да изразя благодарността си към организатора за бързата комуникация както и за готовността да изпратя моето дарение по пощата , а не през куриерска служба. Надявам се закупените от мен материали да зарадват всички в центъра по въпросите на малките хора в България. Благодаря!

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Честита нова 2020 година на всички герои на Timeheroes! Благодарим на десетките герои, които подкрепиха мисията на Национална организация "Малки български хора" и дариха материали за нашето арт ателие. В дните преди Коледа в Центъра по въпросите на малките хора в България пристигнаха картони, мъниста, салфетки, оризова хартия, четки за рисуване, парчета плат и др. Добри хора са обещали след новогодишните празници да дарят шевна машина, платове и дори да се включат в заниманията ни. Благодарим Ви, с вашата подкрепа ще реализираме занимания и през 2020 година.

 • Krasimira Staleva

  Krasimira Staleva

  С удоволствие участвах в тази мисия. Изпратих по Спиди платове и ластици за подпомагане на арт ателието. Надявам се да съм била полезна.
  Весели празници желая!

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, в събота 14.12.2019г. Ви изпратих торба с материали за вдъхновение и майсторене - салфутки, декупажни хартии, ширити. Надявам се да ги използвате и да ви бъдат полезни! Успех в творенето на красиви неща!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Krasimira Staleva

  Krasimira Staleva

  Здравейте, предпочитам да изпратя по Спиди, бихте ли ми дали офис, който ви е удобен?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте, Красимира. Да, най близкия офис на Спиди до Центъра по въпросите на малките хора в България се намира на ул. Сердика 28 в град София. Предварително ви благодарим за подкрепата и ви желаем весели коледни и новогодишни празници!

 • Boriana Milanova

  Boriana Milanova

  Здравейте, само нови мъниста и украшения за матренички ви вършат работа или може да са използвани , но запазени ? Имате ли изисквания към платовете - мтериал , цвят , размери , може ли да са еластични ?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте Боряна :)
  Не, не е задължително да са нови нещата, важното е да са запазени и да вършат работа. Нямаме изисквания и към платовете, идеята е с тях да се правят малки играчки от плат, да се правят панделки, а с по големи платове да се правят чанти, ранички и др. в помощ на малките хора. Съжалявам за закъснението с отговора ни. Поздрави :)

 • Liliia Marinova

  Liliia Marinova

  Здравейте,
  Дали биха ви били полезни стари мартеници (някои от които са на доста години, други още са с опаковки и никога не са носени)?

 • stefan mayer

  stefan mayer

  Имам голямо количество мъниста и елементи за бижута от различни материали - стъкло, пластмаса, метал, както и голямо количество ръчно изработени керамични топчета с дупка в натурален изпечен цвят, които са подходящи за рисуване върху тях, също могат да се ползват директно за бижута. Общо тежат около 2-3 килограма. Имам и различни прежди. Имате ли интерес и мога ли да изпратя по Спиди и на кой адрес. Или може лично предаване? Поздрави!

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте Стефан, моля да се свържете с нас на имейл info(at)lpbulgaria.org

 • Sevdalina Gerasimova

  Sevdalina Gerasimova

  Здравейте!
  Имате ли нужда от креп хартия?

 • Svetl'o Chernev

  Svetl'o Chernev

  Здравейте, Севдалина :)
  Да, необходима ни е креп хартия за направа на цветя от хартия и други неща. Поздрави :)

 • Aneliia Mechkarska

  Aneliia Mechkarska

  Здравейте, има ли някакви изисквания за хартиените елементи от гледна точка на грамаж? Имам събрани по-плътни картонени, имам и от цветна принтерна хартия. Както и размер на самите елементи? Има ли предпочитана тематика, която е на дневен ред в момента?

More questions:

| Next >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .