Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Подари прежда за инициативата "Плетем за българските деца"

Подари прежда за инициативата "Плетем за българските деца"

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

I will do it!

Hero, by joining this mission, you agree that your e-mail and your name will be shared with the organizer of the mission, so that he can contact you if needed. Your data will NOT be shared with anyone else. See our privacy.

Join mission!

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Margarita Atanasova

  Margarita Atanasova

  Ето пакетчето и от мен: прежда и играчки. Дано да помогнат на дечицата. Утре ги изпращам по Speedy.

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, пак участвам, защото намерих много хубави неизползвани памучни прежди, които са шарени и подходящи за кукли и играчки, за декорации и за бродиране на очи и уста и т.н. Надявам се да са Ви от полза.

 • Denitsa Angelova

  Denitsa Angelova

  И моята пратка вече пътува към Вас. Радвам се, че мога да допринеса за благородната Ви кауза и Ви желая успех!

 • Liliia Racheva

  Liliia Racheva

  Здравейте! Отново пиша от името на учениците от IV"б" клас на ОУ "Н. Вапцаров" в гр. Казанлък. Редовно следим мисиите тук и участваме активно със семействата си. Сега се включихме във Вашата. Изпратихме прежда днес по Еконт. Надяваме се да помогнем! Светли празници!

 • Reni Georgieva

  Reni Georgieva

  Вече и моят пакет пътува, радвам се, че допринасям за повече артикули в кампанията Ви, адмирации и успех :)

 • Eleonora Petkova

  Eleonora Petkova

  Здравейте,с радост пак участвам.Чувството е невероятно.Хубаво е когато,все повече хора се включват и помощта е по- голяма.На жените,които плетат - поклон за труда и доброто сърце.Бъдете здрави.Светли празници за всички !

 • Elena Masheva-Ilieva

  Elena Masheva-Ilieva

  Надявам се и моят принос да помогне за една толкова благородна кауза. Благодаря ви за възможността да участвам!

 • Margarita Evtimova

  Margarita Evtimova

  Страхотна инициатива! С помощ от организаторите избрахме тази прежда, от която се надявам да се получат много играчки и да помогнат на децата!

 • Yolanta Markova

  Yolanta Markova

  Здравейте, вълшебници! Продължавайте да създавате красота с чудесните си плетива! Радвам се да помогна малко, за чудесното ви дело.

 • Magdalena Deleva

  Magdalena Deleva (Магдалена Делева)

  Здравейте мили хора. Днес ще ви дадем малко отчет за изминалата година. Много често ни изпращате прежда с която ние творим красиви плетива и продаваме в полза на болни деца. Целогодишно почти всички материали които използваме са ни дарени от хора от цялата страна. Десетки са кампаниите които подкрепяме. Без ваша помощ това нямаше да се случва. През изминалата година успяхме да продадем плетива за близо 18 000 хиляди лева като всяка една стотинка е постъпила по дарителската сметка на кампания в името на доброто, в името на това всяко дете което има нужда от лечение да получи такова когато държавата ни не може да му го осигури. Нашите малки и големи герои които подкрепяме имат нужда от добрите хора. През 2017 година бяхме отличени с награда Златна ябълка в категорията Герои на децата, събитие организирано от Национална мрежа за децата. Участвахме в много благотворителни открити базари, фестивала на Плетивата в помощ на хората без дом, сами организирахме благотворителен базар, и онлайн продажбите на нашите плетива не спират през цялата година. И това се случва благодарение на всички вас, които ни подкрепяте. Благодарим ви, бъдете благословени.

 • Alexandra Zaharieva

  Alexandra Zaharieva

  Здравейте, плетете чудесни неща, възхищавам Ви се, че отделяте време да измайсторите толкова красиви неща и то в помощ на болните деца. Аз не мога да плета, но мога да Ви изпратя прежда, за да сътворите нещо прекрасно и то да помогне на децата, мисля, че описанието на преждата на етикета съвпада с Вашите изисквания:) Успех на начинанието!

 • Stanislava Koycheva

  Stanislava Koycheva

  Истински вярвам в доброто и се възхищавам на тези жени!

 • Eleonora Petkova

  Eleonora Petkova

  Здравейте,радвам се,че имах възможност да помогна.Пожелах си и за в бъдеще да мога да помагам.Тези жена правят прекрасни кукли и животинки с ръцете си,това е истинско вълшебство.Влагат в тях много любов .Дано има още много хора да им помагат,за да творят добрина със сърцата и ръцете си.Момичета бъдете живи и здрави и благословени за делата си!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Tania Nikolova

  Tania Nikolova

  Може ли да ни ориентирате каква прежда ще ви е от ползва, цветове, имате ли нужда от куки или др. неща за плете?

 • Magdalena Deleva

  Magdalena Deleva (Магдалена Делева)

  Здравейте извинете ме за забавянето на отговора. Преждата с която плетем е акрилна или акрил с памук, това са най подходящите за изплитането на одеялца, защото стават мекички, някои видове памучни пежди също стават. Цветове всякакви защото повечето детски одеялца са шаренки или с апликацийки, а одеялото което най често плетем е на цветя във всякакви цветове. Като дебелината на преждата е около 300 до 500 метра в сто грама. Това е за да ви ориентирам, да не е много тънка нито много дебела. Куки всички плетачки имаме но писахме в групата и ако някой се оплачи че му трябват ще го добавим. Благодарим ви много за това че станахте част от нашата мисия, бъдете жива и здрава.

 • Nikolita Asenova

  Nikolita Asenova

  Здравейте,
  Аз плета на една кука и бих искала да изработя одеялце, с което да се включа в мисията.
  Възможно ли е или приемате само прежди?

  Поздрави,
  Николита

 • Magdalena Deleva

  Magdalena Deleva (Магдалена Делева)

  Разбира се че е възможно, в мисията сме дали информация за групата присъединете се към нас, всяка помощ е добре дошла защото нуждаещите се болни са много. Благодарим ви.

 • Stelka Yordanova

  Stelka Yordanova

  Здравейте! Аз плета на две куки и бих искала да се включа в мисията като изплета едно/а може и повече/ одеялце.Възможно ли е това или приемате само прежда-ако е само прежда,в най-скоро време ще ви изпратя такава. Поздрави! Стела

 • Magdalena Deleva

  Magdalena Deleva (Магдалена Делева)

  Здравейте, може да изплетете каквото желаете включете се и в групата на плетачките там е доста интересно ако нямате фейсбук ще си контактуваме тук. https://www.facebook.com/groups/737898576318399/

 • Diana Nenkova

  Diana Nenkova

  Здравейте, имам много видове прежда но ми кажете адрес на който да ги изпратя.
  поздрави Диана

 • Elena Drumeva

  Elena Drumeva

  Диана, трябва само да натиснеш зеления бутон "Ще участвам" и ще видиш адреса.

 • Magdalena Deleva

  Magdalena Deleva (Магдалена Делева)

  Благодаря на всички ви, които изпращате прежда, включете се в групата ни във Фейсбук за да се информирате кога е пристигнала кой ще я получи за да плете с нея, и накрая ще видите и готовото плетиво.

 • Petia Shutova

  Petia Shutova

  Здравейте,
  Казвам sе Петя Шутова и съм Търговски Директор на завод България-K гр. Казанлък.
  Предприятието е производител на прежди за ръчно плетиво . Бихме искали да подкрепим инициативата ви и да ви изпратим прежда. Какво е максималното количество което можете да приемете? Мога веднага да изпратя 40-50кг. Моля свържете се с мен на [email protected] .

More questions:

| Next > Last > >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .