Regular Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:

Sorry, this mission is not available in English.

Click here to browse all available missions in English.

Направи коледен подарък на дете от дом

Направи коледен подарък на дете от дом

Какво?

За 7-ма поредна година се провежда Операция "Плюшено мече" - нейната цел е да зарадва с коледни подаръци децата от домове в цялата страна. Мисията включва посещаване на децата и раздаване на подаръците с Дядо Коледа.

Във фейсбук събитието има списъци с децата в домовете и техните желания. Остави коментар под списъка с номера на детето, което искаш да зарадваш. Ако получиш лайк от организатора, имаш зелена светлина да купиш и опаковаш красиво подаръка. Закрепи здраво бележка с името на детето и от кой дом е. След това можеш да го занесеш лично или пратиш по куриер в София или Бургас (натисни бутона "Ще участвам" и ще видиш адресите).

Кой?

Операция "Плюшено мече"

Защо?

Миналата година над 400 доброволци зарадваха 247 тинейджъри, малчугани и бебета от 5 дома в Бургаски регион ("Коджакафалията", Дом "Ронкали", Дом майка и дете "Вяра, Надежда, Любов", Дом за деца в село Кошарица и в село Искра) и 2 дома в Софийска област (в село Дрен и Доганово). Включи се и ти тази година.

Къде?

Подаръците се събират в София и Бургас, но можеш да изпращаш подаръци по пощата/куриер от цялата страна. (Цъкни зеления бутон "Ще участвам", за да видиш адреса.)

Транспорт?

Ако изпращаш по поща/куриер - за твоя сметка.

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Registration closed

Stories

No stories published.

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Steliana Berova

  Steliana Berova

  Здравейте! В Стара Загора също има домове за деца. Искате ли,ако още няма такова предложение, да съберем подаръци и за тези дечица. Аз мога да отида да говоря с директорите,ако нямат такава кампания, и мога да взема информация за нуждите им, или списъци с желания от самите деца. Ако всичко това стане, мога да приемам изпратените неща и след това да ги транспортирам до дадените места с още доброволци. Пишете ми ако бихте приели предложението ми.

 • Zenni Sar'eva

  Zenni Sar'eva

  Здравейте, Стелиана! Ето това е актуалният линк на Операция "Плюшено мече" за тази година - https://www.facebook.com/events/1522265071376747/1527153007554620/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity . Там организаторката Михаела е написала следното "Списъци ще се качват докато имаме капацитет и възможност да ги изпълняваме ( моля хора, които искат да включим и техния град и имат време да се занимаят с организация разбира се, да ми пишат на лично)". Хубава вечер!!!

 • Steliana Berova

  Steliana Berova

  Благодаря! :)

 • Galia Stoianova

  Galia Stoianova

  Zdravejte, az nyamam FB I ne moga da namerya spisyjkyt - imate li drug link?

 • Pavel Kunchev

  Pavel Kunchev (timeheroes)

  Галя, списъкът се вижда и без да имате регистрация във фейсбук. Просто кликнете върху линка.

 • Valentina Stoianova

  Valentina Stoianova

  Здравейте,
  Казваме се Валентина Стоянова и Елица Крумова. Желаем да участваме в инициативата Плюшено мече. Работим в София, във фирма с много служители, от които евентуално и други наши колеги ( около 20 човека) биха желали да участват. Въпросът ми е дали е възможно да изберем точно един дом за деца, или дом за възрастни хора, чиито желания да изпълним.
  Молим за телефон за връзка или имейл на някой от организаторите на тази инициатива с цел да получим повече подробности за организацията й и най-добрия начин, по който може да се включим.

  Благдаря предварително за отговора,

  Валентина Стоянова [email protected]
  Елица Крумова [email protected]

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .