Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Стани координатор на инициативата "Заедно при баба и дядо" в твоя град

Стани координатор на инициативата "Заедно при баба и дядо" в твоя град

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Diana Pavlova

  Diana Pavlova

  Привет! Аз съм Диана, на 16 години. Година- две преди да видя тази мисия започнах да посещавам възрастните хора в дом ,,Достоен Живот" с. Каменово. Харесвам и обичам времето с тях. Обичам тяхните искренни и топли като слънчеви лъчи усмивки.Опитвам се да заинтрегувам повече мои връстници за това се и включвам в тази мисия със стремеж повече млади хора да отделят време с любов за възрастните,защото на утрешният ден и ние ще сме на тяхното място!

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Vania Koleva

  Vania Koleva

  Здравейте! Как мога да участвам в тази кампания?
  Живея в София и съм на 34 години.

 • Tsvetelina Tsvetanova

  Tsvetelina Tsvetanova

  Здравейте! Живея в Монтана, как мога да участвам?

 • Alexandra Angelova

  Alexandra Angelova

  Здравейте! Бих искала да се включа в кампанията, но се опасявам, че няма да се справя със задачата да съм единствен координатор за моя град (София) :) Допуска ли се ко-координаторство заедно с други доброволци?

 • Страхотна инициатива! За да бъде по-ефективна и полезна за възрастните хора, трябва да се помага на хората в селата, на които няма кой да им купи хляб, да ги заведе на доктор, да им нацепи дървата (разпалки). В инициативата могат и да се въвлекат и родителите на децата които решат да се включат. Всяко село има Кмет или Пенсионерски клуб където може да се допитате за възрастни хора, които се нуждаят от помощ.
  Не приемайте думите ми като критика. Смятам, че инициативата ви е похвална, но в старческия дом хората са достатъчно обгрижени, децата освен да им изпеят една песничка не знам какво друго могат да направят.

 • Margarita Gancheva

  Margarita Gancheva (Фондация "Поколения заедно")

  Здравейте! Не знаем дали осъзнавате, но от препоръките, които ни давате, всъщност ние виждаме, че имате страхотна идея как може да се помогне на възрастните хора от селата. И тъй като явно имате представа как да се случат нещата и как да се координират, предлагаме Ви Вие самата да направите инициатива тук в Time Heroes, на която Вие да бъдете координатор и отговорник и в нея ще имат възможност да се включват доброволци за всички дейности, които изброявате. От сърце Ви пожеламе успех! Страхотна идея!

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .