Dyslexia Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Участвай в залесяване и засаждане на 1000 акациеви дървета

Участвай в залесяване и засаждане на 1000 акациеви дървета

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Кандидатствай до 16 October 2015

The mission is from 19 September 2015 until 25 October 2015

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

  • Petya Nakova

    Petya Nakova

    Своге е близо до София, но не колкото офиса на "Еконт" в съседния блок, където лесно мога да стана герой. Изпращам карнавалните маски на сина ми за Стара Загора и готово! Значи, мотивацията и волята едва стигат да се вдигнеш в неделя сутрин, но пък си награден с прекрасно слънчево време и с едночасова лекция за екологичното градинарство. Разказва Филип, който винаги вдига телефона си след първото позвъняване и не знам как говори, но те кара да се чувстваш спокойно и лежерно в непознатата обстановка. Освен това успя да ни запали два часа да поправяме оградата от трънки, която ще пази младите акации от тревопасни хищници - козите на съседа. Филип ни нагости със салата от домати, треви и билки, каквато в никое заведение не съм яла! На връщане, както и на отиване вървяхме един час през гората, докато стигнем мястото, след което не беше възможно да се пътува с кола. Поне не с нашата ниска френска кола. Можехме да си съберем орехи и гъби колкото за по една надница за деня, че и повече. Обаче не чувствахме нужда да го правим. Другата седмица щяха да садят акациите, сега още се подготвяше терена. Не изпълнихме повелята "Засади дърво - спаси живот". Но Филип ни убеди колко по-важно е да осигурим защитена среда за дръвчетата. Вървяхме и с гордост гледахме изподраните си ръце, вадейки трънчетата от трънките.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

  • Emil Filipov

    Emil Filipov

    Здравейте,
    така като гледам графиците ми се отваря възможност да дойда само съботите и неделите. Това дали ще представлява някакъв проблем от гледна точка на огранизация и дали няма да създам само излишна хамалогия?

  • Katya Nikolova

    Katya Nikolova

    Въпросът ми е подобен на въпроса на Емил Филипов. Мога ли да заявя участие в двете октомврийски съботи и недели 17-18 и 24-25 октомври?

  • Za Zemiata

    Za Zemiata (Екологично сдружение "За Земята")

    Здравейте, Емил и Катя! Можете да се включите когато и за колкото време Ви е удобно в нашите акции :) Ще се радваме да се видим в с. Желен!

  • Filip Kirilov

    Filip Kirilov (Екологично сдружение "За Земята")

    Здравейте! Казвам се Филип и като домакин, организирам засаждането. Разбира се, заповядайте когато и колкото имате възможност. Ще имаме нужда от ръце и сърца за полевата работа и за кухнята. Носете си спален чувал, фенерче, топли дрехи, работни ръкавици, може и храна. Моля, обадете ми се 2 дни преди пристигането ви на номер 0885 050565, за да имаме приблизителна бройка на участници за даден период. Благодаря!
    Поздрав!!!

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .