Regular Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Помогни за адаптирането на комикси за зрително затруднени хора

Помогни за адаптирането на комикси за зрително затруднени хора

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Кандидатствай до 9 February 2023

The mission is from 11 February 2023 until 12 February 2023

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Emanuela Ivanova

  Emanuela Ivanova (timeheroes)

  Привет, герой!
  Имаме фантастични новини и нямаше как да не ги споделим с всички тук, които се включиха в Комиксилницата на Сдружение "Арсов Саунд". Припомняме, че през февруари мисията набираше доброволци, които да помогнат с адаптирането на комикси за хора със зрителни затруднения. Е, щастливи сме да съобщим, че първия комикс, преведен на Брайл, вече е факт! Организаторите се похвалиха, че "Русалии" е напечатан, готов и скоро поема към незрящата общност т.е. към библиотеки, читалища и клубове за незрящи хора из цялата страна. Съвсем скоро комиксът ще има и аудиоверсия, която също ще е достъпна безплатно за хората със зрителни затруднения. Отдолу ти споделяме снимки от озвучаването на "Русалии". Очаквай скоро добри новини и за второто издание - "Пътешествието на Уики", по което все още се работи, но скоро и то ще бъде достъпно за общността на незрящите хора.
  Целият екип на TimeHeroes ти благодари от сърце, че помогна тази щастлива история да бъде написана!
  Прегръдки!

 • Mariela Dimitrova

  Mariela Dimitrova (Сдружение "Арсов Саунд")

  Топлота, усмивка, споделеност и нови приятелства са неочакваните подаръци, които всички ние си подарихме с инициативата Комиксилница.
  Човек не би предположил, но Комикса се оказва само средство, само идея да дадеш частичка от времето и топлината си на човека срещу теб. Желанието, с което започнахме този проект- да направим нещо приятно и смислено за хората с нарушено зрение, просто порастна пред очите ни и виждайки как доборовлците се забавляват адаптирайки комикси, разменят си контакти, усмихват се, а после идват на премиерите ни в театъра се заредихме с огромна енергия да продължим каузата и в бъдеще да създаваме нови. Без платформата Time Heroes това нямаше да бъде възможно. Ние достигнахме чрез нея до невероятни хора, сърцати, горящи във всяка кауза дори най- малката. Защото най- малкия жест на топлина, близост и добро е способен да преобърне деня на някого. Изпълнени сме с благодарност.

 • Milena Velkovska

  Milena Velkovska

  Това е една от най-вълнуващите за мен мисии, в които съм участвала. За първи път бях доброволка в сфера, в която нямах никакви предварителни познания и ми се наложи и на мен самата да изляза от зоната ми на комфорт. До преди няколко дни светът на комиксите беше абсолютно непознат за мен. Дори имах съмнения как и дали ще се справя с поставената задача. Толкова по-голямо бе удовлетворението ми от постигнатите резултати. Тръгнах си одухотворена, изпълнена с енергия и смисъл, с благодарност за предоставената възможност да бъда полезна.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .