Regular Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Подари дрехи, обувки и вещи за бита на хора в нужда

Подари дрехи, обувки и вещи за бита на хора в нужда

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Veselin Ilkov

  Veselin Ilkov

  Мисията е полезна, защото дава реални неща на хора в нужда. Даже наскоро писах във фейсбук, с което агитирах и мои приятели и познати да участват също. Там споделих, че чувството е много приятно да помагаш на хора, които не познаваш. В този смисъл, помощта е взаимна, защото човек, когато направи добро на другите, прави добро и на себе си като изгражда увереността в себе си, че прави правилните неща и в по-философски план - помага на тази положителна енергия на доброто да се увеличава все повече и прави живота на все повече хора по-добър. Разбира се, ще участвам с удоволствие отново в тази мисия.

 • Anna Asenova

  Anna Asenova

  Много е приятно и удобно участието в тази мисия. Редовно носим вещи в пунктовете за дарения. Хубаво е, че някой може да използва запазени вещи, от които вече не се нуждаем.

 • Niia Stefanova

  Niia Stefanova

  Мисията е прекрасна! Мястото за даряване е на удобно място в центъра на София. Дамите, които приемаха дрехите бяха мили и любезни. С удоволствие бих дарила отново.

 • Iordan Dokov

  Iordan Dokov

  Вчера натоварих на колата две торби с детски дрехи и обувки от единия внук и отидох до кварталната Била, да взема от другата дъщеря още една торба дрешки от внучката. Там, отстрани до паркинга има малка детска площадка с пейки, дъщерята седи на една пейка, гледа си в телефона, а детето се катери по пързалката. Гледам, на съседната пейка седи един клошар, вади от една торба парченца хляб и храни гълъбите. От време на време и той похапва от хляба. На коляното му е кацнал един гълъб, от по смелите и взема хляб от ръката му, а клошарят му се усмихва. Замислих се и не можах да се сетя да съм виждал някой от тези, дето слизат от лъскавите джипове на паркинга на Била, да храни гълъбите. Като се замислих пак, не съм ги виждал и да се усмихват. Закарах торбите с дрешките в пункта на сдружение „Дари любов”. Двете жени там ми се усмихнаха. Не знам дали нахраних гълъбите, но съм сигурен, че дарих любов. И получих усмивка.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Iovka Stanoeva

  Iovka Stanoeva

  Приемате ли нови юргани?

 • Kalina Tatarova

  Kalina Tatarova

  Здравейте, кога е крайният срок за дарения? Благодаря

 • Adriana Simeonova

  Adriana Simeonova

  Здравейте,
  ако вещите бъдат изпратени по куриер за сметка на подателя до адреса на пункт от списъка, това удобно ли е за организаторите?

 • Diana Iazadzhieva

  Diana Iazadzhieva (Сдружение "Дари любов")

  Здравейте, приемаме и юргани в добро състояние. Всички дарения, които приемаме трябва да са здрави, чисти( прани), в добро състояние. Това са нашите изисквания. Може да ги приготвите в кашони или в здрави чанти/чували. Няма краен срок за приемане на даренията, защото пунктовете на сдружението работят целогодишно, както и даренията, които правим. Повечето от нас работят през седмицата и за съжаление нямаме възможност да приемаме дарения по куриер, за което се извиняваме на нашите дарители и последователи. Оцеляваме, че желаете да ни изпратите дарение за ваша сметка, но нашият съвет е вместо да плащате сума пари за транспорт на тези дарения, е по-добре да намерите хора, нуждаещи се около вас, и да ги дадете на тях, а със отделената парична сума за транспортни разходи да им закупите храна. Идеята на организацията е хората да си помагат помежду си.

 • Assya Radeva

  Assya Radeva

  Какво е работното време на пункта в София?

 • Diana Shopova

  Diana Shopova

  Само в Неделя ли се приемат дрешките?

 • Diana Iazadzhieva

  Diana Iazadzhieva (Сдружение "Дари любов")

  Здравейте, работното време на пункта в гр. София е от 13-17ч. Работи само неделя.

 • Lilyana Tsolova

  Lilyana Tsolova

  Здравейте, с колегите ми организираме доста мащабна акция за тази мисия. Вероятно ще сме готови да докараме дрешките и останалите неща към средата на ноември. Има ли някаква особеност, с която трябва да се съобразим?

 • Diana Iazadzhieva

  Diana Iazadzhieva (Сдружение "Дари любов")

  Здравейте, благодаря че ни пишете и желаете да подкрепите мисията ни. Важното е даренията да бъдат здрави и чисти, ако имате възможност да ги прегледате преди да ги донесете в пункта ни. Друг важен момент е да ни се обадите предварително, защото ако са доста нещата, трябва да знаем. И другото е, че работи пункта в гр. София само неделя от 13-17ч. Ето и телефон за контакт 0895 334 054

 • Teodora Nikolova

  Teodora Nikolova

  Здравейте, плюшени играчки приемате ли?

More questions:

| Next >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .