Regular Font | BG EN

TimeHeroes

Do more good.
What is TimeHeroes?

Search:
Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост

Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост

Какво?

Кой?

Защо?

Къде?

Нужни умения?

Нужна екипировка?

Транспорт?

Храна?

Здравословни рискове?

Ако е лошо времето?

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Кандидатствай до 31 July 2022

The mission is from 1 March 2022 until 31 July 2022

Registration closed

Stories

Once a mission you participate in ends, you can tell us how it went in a couple of sentences ("it was great" won't do).

It's simple: after the end we send you instructions - follow them. This way you earn points and rise in rank , others get inspired and we're all happy.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Обявената ни кампания "Подкрепи затруднени майки със санитарни продукти от първа необходимост" продължи 5 месеца. За това време се погрижихме за 24 затруднени майки с деца, от 0 до 3 годишна възраст, от кв. Младост и други софийски квартали. За това време ежемесечно раздавахме пакети с: памперси, адаптирано мляко за бебета, прах за пране, веро, пакет тоалетна хартия, мокри кърпички, дамски превръзки, пакети със салфетки. Кампанията определено беше успешна, имайки впредвид, че освен предвидените санитарни продукти, успяхме да дарим и няколко пъти хранителни продукти, останали в повече от други наши кампании.

  Инициативата ни в помощ на затруднени родители стартира 10.2022г., първоначално с няколко жени, впоследствие записахме и успяхме да се погрижим за 24.

  Какво се случи по време на кампанията ни тези пет месеца?

  03 и 04.2022г. не успявахме да подсигурим цялостен пакет от обявените продукти, но с времето и това се случи.

  05.2022г. освен пакетите със санитарни продукти, покрай кампанията ни за Великден, успяхме да подсигурим и хранителни продукти за всички жени.

  06.2022г. освен за жените от гр. София, ние изпратихме пакети и на 55 жени в провинцията, с консумативите изброени по горе. Доставките бяха поети от доброволци, които ни съдействаха и за закарване на кашоните до куриерските фирми. Месец юни беше месец на благодарността при нас. Благодарение на даренията и възможността те да бъдат доставени и в провинцията, където стандарта е доста под страндарта в София, донесе еуфория не само при майките и децата на които дарихме, но и при нас, защото не очаквахме такъв резултат. В голяма част от кашоните имаше и ученически пособия, и лакомства, останали от кампанията ни за деня на детето, за по-големите деца на тези жени.

  07.2022г. беше също успешен месец на дарения, за кампанията. Този месец, ние успяхме да заделим хранителни продукти и да изпратим на над 10 жени, в провинцията. Имахме и дарител на ваучери за храна. Дарихме ваучери на 23 човека - нуждаещи се възрастни хора и затруднени родители от София и провинцията, като всеки от тях получи ваучери за храна, на стойност от 60 лв.

  Още, успяме да помогнем за плащането на месечните сметки на няколко майки и за подсигуряването на лекарства необходими за децата им. Благодарение на дарители подсигурихме и няколко колички, и всички принадлежности, като шишета, залъгалки, козметика, играчки и др. вещи необходими за деца, от 0 до 12 месеца. Успяхме да зарадваме и по-големите деца на тези жени, с ученически пособия, лакомства, играчки и дрехи.

  Благодаря от сърце на всички дарители, които помогнахте кампанията да бъде реализирана!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! Последната седмица успяхме да раздадем памперси, прах за пране, мокри кърпи, дамски превръзки, тоалетна хартия и играчки, на по-голяма част от майките, които подпомагаме. Все още се нуждаем от Аптамил 1 и 2.
  Благодаря на всички, които ни подкрепихте и този месец да подсигурим пакет с продукти на затруднени майки от гр. София!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте!
  В момента имаме необходимост от памперси номер 2 и 4. Сухо мляко Аптамил и Фризолак за бебета над 6 месеца, кремчета здраве или Бочко, мокри кърпи и прах за пране.

  Благодаря на всички дарители за това, че се включвате и кампанията ни вече година е реалност!

  Както повечето от вас знаят, ние се грижим за майки с деца до три години. Записана веднъж жена при нас, ние обгрижваме до като детето стане на възраст да посещава детска градина. Когато детето вече посещава детска градина и майката започне работа, не винаги се получава обаче тя да се задържи на работа, защото детето се случва да боледува, а не всички майки имат близък човек, който да помага с допълнителна грижа за детето. Тогава ние помагаме с хранителни продукти и стоки от първа необходимост, когато фондацията има повече дарения и се стремим да намерим работа на жените. Хора, които биха помогнали за работа на жени с малки деца, със средно образование, без опит, може да ни пишете. Септември се очаква да запишем други жени.

  Дарители, които се включвате в кампанията ни, също ни пишете, в София имаме необходимост от продукти, но и в провинцията също. Можем да дадем адрес да изпратите продукти до провинцията.

  Благодаря на всички!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте!
  В момента имаме спешна нужда от памперси номер 2 и 4. Сухо мляко Фризолак за бебета над 6 месеца, мокри кърпи и прах за пране. Благодаря на всички дарители за това, че се включвате и кампанията ни вече година е реалност!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! В момента имаме спешна нужда от памперси, номер 5 и 6 и мокри кърпи. Благодаря на всеки, който дари!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте!
  Всичко е снабдено и този месец за майките ни. Благодаря!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! В момента имаме спешна нужда от сухо мляко Аптамил 2, за самотни майки с деца на възраст до 12 месеца. Нужни са поне 10 опаковки. Ако можете да помогнете, изпратете ги до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт:
  - Офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380
  - Офис на Еконт: София, Младост 3, бл. 387, комплекс Гардения.
  Телефонен номер - 0879339009 Мариана Костова
  Може да ни ги донесете и лично, на адрес - гр. София, кв. Младост 3, бул. Александър Малинов 51.
  Може да преведете и парични средства на банковата сметка на фондацията - BG75UBBS80021029788350 , Титуляр: Добро за всеки Фондация , основание за превод: В подкрепа на затруднени майки.
  Приемаме и ваучери за храна, с които можем да закупим сухото мляко от Кауфланд.

  Пожелавам усмихнат и спокоен ден!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Фондация "Добро за всеки" ще раздава на майки в нужда продуктите от снимките, от 25.06 до 05.07. Благодаря на Ники Аргирова, Милен Кирилов, фирма за Перилни и почистващи препарати - Младост 4 и др. дарители, за дарените продукти. Още може да се включите, да ни подкрепите. Имаме необходимост от аптамил 1 и 2 и памперси 2,3,4,5.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Фондация "Добро за всеки", дари на над 50 майки с малки деца от страната - памперси, храна за бебета, прах за пране и др. консумативи. Този месец благодарение на всички които се включихте успяхме да дарим на 50 жени повече от колкото миналият месец. Част от даренията бяха пратени чрез Спиди, Еконт, доброволци. Благодаря на всички!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Благодаря Ви!

 • Nikoleta Argirova

  Nikoleta Argirova

  Чудесно е, че помагате на майки в нужда! Очаквайте скоро моя скромен принос.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте приятели на Добро за всеки!
  В момента са ни нужни запазени или нови дрехи за пролетно-летния сезон, за бременни и жени които са родили скоро. Тоес дрехите които събираме в момента трябва да са по-голям размер - Л, ХЛ и т.н. Събираме и играчки за деца от 0 до 3 години. Благодаря на всички!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте!

  Тези дни успяхме да подсигурим нужните продукти за месеца на всички майки, на които помагаме. Кампанията ни "Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост", стартира 01.10.2021г. Започнахме с две майки, сега жените са близо 20. Подкрепата ни към тези жени е до като децата навършат две години и половина. Фондацията се ангажира и със намиране на работа доколкото е възможно.

  Искам да благодаря на всички дарители, защото без вас нямаше да успеем да се справим!

  Ще приложа снимки на някои от даренията получени тези дни. Нямам практика да снимам майките, поставяйки се на тяхно място не се чувствам добре. Знам, че по правило е нужно. И все пак снимки ще започнем да качваме и на тях.

  Много скоро се надяваме да реализираме и проекта, свързан с наемане на помещение, където жените ще могат да се събират и да творят ръчно изработени продукти. Фондацията ще се ангажира с организиране на благотворителен базар с цел продажба на продуктие. Идеята ни е по този начин, жените да имат възможност да подобряват собственото си финансово състояние и да подпомагат сами себе си.

  Пожелавам приятен ден на всички!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте МОМИЧЕТА!
  Списъкът ни се увеличи с още няколко майки, на които да помогнем. За което ни са нужни памперси по-голям размер - 5 и 6.
  Всички жени на които помагаме, са проверени, че са в нужда от екипа ни и от администраторите на Facebook групата "Помощ за самотни и затруднени родители".
  Ние, от Фондация "Добро за всеки" Благодарим на всички, които помагаме, защото тази кауза наистина е важна!

 • Margarita Atanasova

  Margarita Atanasova

  И от мен нещо дребно, но от сърце!

 • Katrin Antonova

  Katrin Antonova

  Здравейте,направих кутия за майка/бебе(0-3м) и я изпратих днес до офис на Еконт!Надявам се да сте я получили!

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Скъпи Дарители! Макар че кампанията ни е от скоро имаме вече дарители. Искам да благодаря на дарителите, които се включиха първи в нашата кампания, в подкрепа на самотни майки. Даренията от Ивелина Ваклинова и Ивелина Петкова отидоха при Ангелина И. майка с малко бебе. Даренията от Владислава Вълкова бяха дарени на Милена Я. В момента предимно имаме нужда от памперси номер 2 и 3, както и от прах за пране за бебе.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Кампанията ни "Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост", стартира днес с първият получен пакет продукти.

Questions

Something's not clear? Ask, we answer quickly.

 • Elena Oreshkova

  Elena Oreshkova

  Пише, че може по куриер да се изпращат пратките, от всяка точка на страната ли и по кой куриер?

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! Можете да ни изпратите пратка до офис на Спиди: гр. София, Младост 3, бл. 380. 0879339009 Мариана Костова. Пратки можете да ни изпратите от всяка точка на страната.

 • Margarita Atanasova

  Margarita Atanasova

  Здравейте, имам неотворено ново Аптамил 2, дали би влезло в употреба? За 6+ месеца.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! Да, имаме жени, на които може да се даде. Благодаря!

 • Iliiana Sheitanova

  Iliiana Sheitanova

  Здравейте ! Имам запазени бебешки дрешки за момиче предимно , дали имате нужда, дали да ви ги изпратя ?

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! Може да ни ги изпратите, играчки също ако имате. Благодаря!

 • Iliiana Sheitanova

  Iliiana Sheitanova

  Добре,благодаря :)

 • Maria Petrova

  Maria Petrova

  Здравейте, снощи Ви изпратих моя скромен пакет. Надявам се, че ще Ви послужи. Сложих и 2-3 тоалетни продукта за младите мами.

 • Mariana Kostova

  Mariana Kostova (Фондация "Добро за всеки")

  Здравейте! Благодаря Ви!

 • Iuliia Semova

  Iuliia Semova

  Здравейте. Казвам се Юлия Семкова. Консултант по кърмене съм. Искам да помагам на повече жени да кърмят успешно бебетата си. Освен всички ползи за майка и бебе, има и още една и тя е че кърменето е безплатно. Не се купуват шишета, АМ и по този начин се спестяват много пари. Който има желание нека ме потърси на емайл [email protected]

More questions:

| Next > Last > >

Please, register on TimeHeroes.org before you submit a question. If you're already a hero, login .